Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел няма да се съгласи на прекратяване на огъня с Хамас

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и през днешния ден съобщи, че Израел няма да се съгласи на преустановяване на огъня с " Хамас " в линията Газа и ще придвижи напред проектите си да унищожи групировката, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 797
Нетаняху сподели, че във всички войни има непреднамерени цивилни жертви и израелският взлом на Газа, която се управлява от " Хамас ", е борба сред " цивилизацията и варварството ". Той също по този начин прикани съдружниците си да поддържат Израел.

На конференция в Тел Авив министърът на защитата на Нетаняху Йоав Галант и министърът по стратегическите въпроси на държавното управление му Рон Дермер също приказваха пред публицистите. Дермер сподели, че координацията на Израел със Съединени американски щати в битката против " Хамас " е " без казус в историята " и че връзките на страната с Русия са комплицирани.

Галант сподели, че в окупирания Западен бряг потреблението на мощ е разрешено единствено на израелската войска и полиция, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР